Mérei Tamás webdesigner

Helló!Mérei Tamás vagyok, webdesigner

20 éve foglalkozom weboldalak, felhasználói felületek tervezésével, kódolásával és WordPress sablonok készítésével. Dolgozom magánszemélyeknek, fejlesztő cégeknek, multiknak, állami szervezeteknek és reklámügynökségeknek is.

Az alábbi webdesign munkákban számíthatsz rám

20 év webdesign

20 éve foglalkozom weboldalak, felhasználói felületek tervezésével, kódolásával és WordPress sablonok készítésével. Dolgozom magánszemélyeknek, fejlesztő cégeknek, multiknak, állami szervezeteknek és reklámügynökségeknek is. Ügyfeleim jelentős részével hosszú évek óta dolgozunk együtt, van akivel már több, mint 10 éve.

Akadálymentesítés WCAG szabvány szerint

Az állami szférát érintő kötelező webes akadálymentességi megfelelés jelentősen megváltoztatta az érintett webodalak tervezési és kódolási fázisát. Számos ilyen projektben vettem részt mint webdesigner, az így szerzett tapasztalaimat felhasználva vállalom WCAG szabványnak megfelelő weboldalak készítését, vagy újratervezését.

Mit takar a webes akadálymentesítés?

A munka során a megfelelő kontrasztarány beállítása mellett minden tartalmat elérhetővé teszünk a képernyőfelolvasó szoftverek számára, illetve billentyűzettel is bejárhatóvá tesszük az oldalt. A témáról itt írok bővebben, illetve ebben a 30 perces videóban bemutatom az alapokat.

WordPress tartalomkezelő

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS). Nem véletlen, hiszen ingyenes és számtalan kiváló bővítmény érhető el hozzá amivel rövid idő alatt elkészíthető a kívánt weboldal. Rengeteg ingyenes és megvásárolható sablon létezik amivel különösebb szakértelem nélkül is lehet weboldalt építeni. Ezeknél azonban a performancia és a karbantarthatóság szokott gondot okozni. Ezt elkerülendő a legjobb megoldás az egyedileg készített WordPress sablon, ami csak azokat a funkciókat tartalmazza ami az adott projekthez szükséges. Ily módon az oldal gyors lesz, az adminisztrációs felülete egyszerűen kezelhető, és a karbantarthatósággal sem lesz gond.

Az általam készített sablonoknál az egyszerűségre és a sebességre törekszem. Van olyan WordPress weboldal amit tíz éve készítettem, és azóta is probléma nélkül működik. A megoldás a tiszta forráskód, a lehető legkevesebb bővímény és a frissítések rendszeres telepítése. Ezeket betartva megtartható a sebesség és elkerülhető az oldal sérülékenysége.

Sitebuild készítése

Bármilyen forrásból vállalok sitebuild készítést. Lehet Figma, Photoshop, Adobe Xd, de akár egy powerpointban összerakott vázlat is elég. Utóbbi esetben először végleges formába öntöm a tervet, és annak jóváhagyása után kezdem el a kódolási munkát.

Lépj velem kapcsolatba!

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot webdesign munkával kapcsolatban, kérlek töltsd ki az alábbi Google űrlapot, vagy írj a cyrex@cyrex.hu e-mail címre!

Számtalan üzenetet kapok a blogon található anyagokkal kapcsolatban. Ezekre bármennyire is szeretném, de idő hiányában sajnos nem tudok válaszolni.

Akiknek már dolgoztam

Adworks
Allee Bevásárlóközpont
Árukereső
Bankmonitor
Gránit Bank
Salt Communications
LUSH
MOL
IdomSoft Zrt.
Guidance Zrt.
LIDL
Saxon