Mérei Tamás webdesigner
Helló!Mérei Tamás vagyok, webdesigner

Weboldalak és felhasználói felületek tervezésével és kódolásával foglalkozom. Dolgozom magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, fejlesztő cégeknek és reklámügynökségeknek.

Kapcsolat

Kapcsolat webdesign munkához: ha írni szeretnél nekem, kérlek töltsd ki az alábbi Google űrlapot!

Ha inkább az e-mailt preferálod, akkor kérlek használd a cyrex@cyrex.hu címet.

Webdesign blog kapcsolat

A blogot 2010-ben indítottam. Eleinte engedélyeztem a kommentelést, de egy idő után elárasztottak a hozzászólások és már nem tudtam mindenkinek válaszolni. Közben az e-mailek és egyéb üzenetek száma is megsokszorozódott a blogon található anyagokkal kapcsolatban. Ezekre bármennyire is szeretném, de idő hiányában sajnos nem tudok válaszolni, ezért az oldalon és a YouTube csatornán sincs lehetőség hozzászólás írására.

Köszönöm mindenkinek a sok pozitív üzenetet, igyekszem tartani a színvonalat a jövőben is. A blog életben van, nem halt meg, de szünetek előfordulhatnak. Rengeteg ötletem van amiket meg szeretnék csinálni. Figyeljétek a YouTube csatornát!

Mivel nem foglalkozom?

Mindig próbálok segíteni és megoldást találni mindenkinek az igényeire, de van pár munka amit nem szívesen, vagy egyáltalán nem szoktam elvállalni.

Elementor és társai

Az egyik leggyakoribb red flag az Elementorral, vagy hasonló page builder megoldással készített WordPress weboldalak. Ezek a bővítmények hatalmas szabadságot adnak a felhasználónak, mert közvetlen az adminisztrációs felületről tudja dizájnolni az oldalt. Cserébe teljesen áttekinthetetlen forráskódot generálnak, és a betöltés sebességét is jócskán visszafogják. Az ilyen oldalaknál a „javítsd ki légyszi” kéréssel nem nagyon tudok mit kezdeni, mert a forráskódot a page builder generálja gigantikus mennyiségű CSS és JS kóddal együtt amit ember nincs aki át tudna látni.

WooCommerce webáruház

A másik amire nemet szoktam mondani az a WooCommerce bővítménnyel készült webáruház. Nem mondom, hogy rossz a rendszer, de párszor már volt szerencsém napokat elszórakozni hibakereséssel és soha többet nem szeretném csinálni. Ha valaki webáruházat szeretne, én mindig a bérelhető havidíjas webshopok felé szoktam terelni. Havi párezer forintért már lehet webáruházat bérelni amit pár óra alatt be lehet üzemelni és mehet is élesbe.

WordPress weboldal átvétele

WordPress weboldal kezelését csak úgy tudom átvenni, ha a sablont újraírom. Más által írt, vagy letöltött sablonok kezelését nem vállalom, prémium sablonok esetében sem. Egyszerűen azért, mert amit én csinálok, abban pontosan tudom mi, hogyan működik. Más kódjáért nem tudok felelősséget vállalni.