Mérei Tamás webdesigner

Jogi nyilatkozat

Az oldalon található anyagok saját szerzemények. Ha valamit fel szeretnél belőle használni nem tiltom meg, azonban forrásként a cyrex.hu-t jelöld meg!

A videók szabadon beágyazhatók bárhová, viszont az elején látható cyrex.hu feliratot ne távolítsd el semmilyen módszerrel!

Hozzászólás

Lehetőséged van hozzászólni az egyes bejegyzésekhez. Ehhez kötelezően meg kell adnod egy e-mail címet, ami nem fog látszani az oldalon. A hozzászólásod nem fog automatikusan megjelenni, csak jóváhagyás után. Az e-mail címed személyes adat, garantálom, hogy nem fogom harmadik személynek továbbítani, valamint azt is, hogy soha nem fogsz tőlem spam-et kapni hírlevél címszó alatt. Ha mégis ettől tartasz, használj valótlan e-mail címet.

Ha szeretnéd eltávolítani valamelyik hozzászólásodat, jelezd felém és törlöm.

A hozzászólásoknál törekedj a magyar helyesírás szabályainak betartására! Fenntartom magamnak a jogot a hozzászólásokban lévő helyesírási hibák javítására.

Ha a hozzászólásod nem jelenik meg hosszabb idő után sem, akkor annak több oka lehet:

Google Analytics

Az oldal látogatottságát Google Analytics méri. A Google adatvédelmi elveiről itt tájékozódhatsz.

Responsive webdesign & sitebuild

Reszponzív weboldalak tervezésével és kódolásával foglalkozom. Más által készített tervek kódolását is vállalom, legyen az egy működést szemléltető drótváz, vagy teljes grafikát tartalmazó PSD.

Megnézem az árlistát

Webdesign oktatás

Sokan kérdezték, hogy van e lehetőség nálam webdesign-t tanulni egyéni oktatás keretében. Jó hírem van számukra, mert 2017. novembertől ismét vállalok webdesign oktatást korlátozott számban.

Érdekel a dolog