Az Axure használata

2019-02-03

Interaktív prototípusok készítése.

Videó

Videó

7 hozzászólás

 1. 2019. május 9. csütörtök - 14:39

  Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy te mit tanácsolsz egy pályakezdö webdesignernek, ha el akar helyezkedni? Még nem dolgoztam korábban sosem webdesignerként, viszont a szakmában már van tapasztalatom és tudok dolgozni benne. Hogyan érjem el hogy megbízhatónak gondoljanak és felvegyenek? Ezmellett még milyen szoftvereket érdemes megtanulni használni? Miket szoktak általában követelni?

  • 2019. május 9. csütörtök - 14:54

   Próbafeladatot szoktak adni amit meg kell oldanod. Jobb esetben otthon, de nem egy olyan interjún voltam már, ahol leültettek egy géphez aztán ott helyben kellett időre megcsinálni.

   Az elvárt szoftverismeret erősen függ az adott pozíciótól. Volt ahol csak Photoshop + sitebuild tapasztalatot kértek, de olyan is ahol Ps, Ai, Id és Premiere tudás is kellett.
   Az Adobe termékcsaládját nem árt, ha jól ismered. Valamilyen drótváz készítő ismeretét is szokták általában kérni, de ezek elég egyszerűen kezelhető szoftverek, néhány óra alatt elsajátítható a működésük.

  • 2019. május 9. csütörtök - 15:11

   Köszi a választ! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ha olyan a munkahely hogy adobe szoftverekkel kell dolgozni mondjuk a saját gépemröl, akkor nekem kell megvennem a szoftvereket vagy adnak ök licencet hozzá?

  • 2019. május 9. csütörtök - 15:16

   A munkáltató biztosítja számodra a munkavégzéshez szükséges hardvereket és szoftvereket. Ha nem így van, akkor annál a cégnél nem szabad dolgozni.

  • 2019. május 10. péntek - 09:04

   Értem. Köszi a választ megint. És egyébként általában az ilyen munkahelyek mennyit adnak kezdö fizetésnek? Csak mert sehol sem irnak konkrétat, csak a tipikus “versenyképes” fizetést említik az álláshirdetéseknél..

  • 2019. május 10. péntek - 09:57

   Magyarországon nem szokása a cégeknek kiírni a fizetést az álláshirdetésekben, hanem neked kell fizetési igényt megjelölni az önéletrajzodban.
   Ha téged választanak a pozira, akkor tesznek neked ajánlatot amire van pár napod, hogy átgondold.
   Ha nem vagy elégedett az ajánlattal akkor jobb esetben bértárgyalás következik, rosszabb esetben alkudozás.
   Ennek a helyzetnek a megfelelő kezelése a HR szakember feladata.

   Összeget nem tudok neked írni. A munkakörhöz tartozó elvárásoktól, felelősségi körtől, végzettségtől és a cég méretétől függ.
   Egy 3 fős magyar cég soha nem fog tudni annyit fizetni, mint egy multi.

  • 2019. május 10. péntek - 10:13

   Ertem, koszonom!

Hozzászólás

Keresés a blogon
Kategóriák
Legújabb hozzászólások